GPS 50°14'14"N, 15°29'25"E

..:: info ::..
..:: aktuálně ::..





výsledky za loňský ročník


4. ročník Novobydžovského streetballového turnaje V sobotu 24. května 2008 se po deštivém týdnu objevilo sluníčko a 4. ročník Novobydžovského streetballového turnaje mohl začít. Letošního ročníku se zúčastnilo 183 hráčů.

V nejmladší kategorii do 11ti let, která byla společná pro chlapce i dívky, zvítězil tým hradeckých hráčů Nuly. Vítězství v kategorii chlapců do 13 let se stalo kořistí novobydžovského týmu Talenti roku, kteří hráli v sestavě Jakub Košťák, Petr Louženský, Lukáš Mařas a Michael Chovan. Patnáct zajímavých a napínavých zápasů bylo odehráno mezi dívkami do 15 let. Šťastnějším byl nakonec tým Cuculetky, který těsně zvítězil nad týmem Očistec. Dvanáct týmů se střetlo v téže věkové skupině chlapců. Prvenství v této kategorii si nakonec odnesl tým hradeckých Loosers Team před týmem Pro Amaters. Pěkné třetí místo připadlo And 1. Napínavá utkání jsme mohli shlédnout i v kategorii chlapců do 18 let. Po odehrání základních skupin vyšel z finálové skupiny jako vítěz tým Kudrnáči před týmy Baskeťáci na kolech a Spice Girls. Ve společné kategorii starších dorostenek a žen suveréně zvítězil tým Tygři z Jinonic před týmem Uteče nám míč. Emočně velmi vypjaté zápasy byly odehrány v kategorii mužů. Z 10 týmů nakonec s přehledem vyhrál tým Old boys z Hradce Králové.

Všichni zúčastnění dostali tričko s emblémem turnaje, občerstvení a ti nejlepší medaile a drobné ceny. Závěrem patří poděkování všem, kteří přispěli k hladkému průběhu této sportovní akce, a již dnes se těšíme na příznivce dalšího již 5. ročníku.




finále A+B+C základní skupina A+B+C






kategorie D kategorie E






kategorie F1 kategorie F2






kategorie G






kategorie H1 kategorie H2





kategorie CH1 kategorie CH2
kategorie CH3



kategorie CH 1. - 6. místo kategorie CH 7. - 10. místo

..:: updating ::..
03. června
můžete mrkat na výsledky a fotečky za letošní ročník a těšit se na další ;-), kde bude navíc podstatně hezčí počasí
24. května
ukončení přihlášky, děkujeme za skvělou přízeň!
21. května
blíží se konec přihlášky 4 dny zbývají!!!
24. dubna
zprovozněny příhlášky :-)
21. dubna
main update